Degustační menu v restauraci Talíř: 5 nebo 7 chodů, varianta s neomezenými nápoji

1 290 Kč −7 % od 1 199 Kč
Vybrat variantu
Talíř (kontakt) Praha - Nové Město (mapa) cca 225 km / 2 h 30 min
Počítáno autem z Blanska.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 30. 4. 2026

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Voucher do 30. 4. 2026

Varianty podle vaší volby

5chodové degustační menu pro 1 osobu

  • Předkrm:
    • Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a místní kváskový chléb (30 g)
  • Polévka:
    • Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou julienne a domácími celestýnskými nudlemi (120 ml)
  • Hlavní chody:
    • Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou (40 g)
    • Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky (70 g)
  • Dezert:
    • Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády (100 g) 
Jak uplatnit
  • Rezervace: Nutná rezervace předem alespoň 4 hod. na tel. 608 022 661, zároveň uveďte kód voucheru.
  • Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
  • Rezervace je nutná minimálně den předem na telefonní číslo či email.
  • Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci. 
Storno podmínky
  • Změna rezervace je možná po vzájemné domluvě, jinak voucher propadá. 
Alergeny

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 290 Kč −7 % 1 199 Kč
1 290 Kč −7 % 1 199 Kč
1 890 Kč −5 % 1 799 Kč
1 890 Kč −5 % 1 799 Kč
3 780 Kč −5 % 3 569 Kč
3 780 Kč −5 % 3 569 Kč
1 390 Kč −6 % 1 299 Kč
1 390 Kč −6 % 1 299 Kč
1 990 Kč −5 % 1 889 Kč
1 990 Kč −5 % 1 889 Kč
3 980 Kč −5 % 3 769 Kč
3 980 Kč −5 % 3 769 Kč
5chodové nebo 7chodové degustační menu
Varianty s neomezenou konzumací nápojů
Dvoupodlažní restaurace v hotelu Pytloun

Vystoupejte do gastronomického nebe. Podle toho, jaký máte apetit, do něj vede 5 nebo 7 (s)chodů.

Přijměte pozvání do vyhlášené restaurace Talíř v srdci Prahy, a to na Václavském náměstí. Připraví tu pro vás jedinečné degustační menu ze samých delikates české kuchyně. Vyberte si rozsah menu, zda půjdete sami nebo ve dvou a jestli si k jídlu vychutnáte také neomezený přísun nápojů v podobě nealka, čaje a kávy, vína i piva.

Které menu si vybrat?

V rámci pětichodové degustace ochutnáte hovězí tatarák s domácím kváskovým chlebem, jako polévka se bude podávat vývar z kukuřičného kuřte s trhaným masem. Poté už se těšte na dva hlavní chody - hovězí svíčkovou a konfitovanou kachnu. Na závěr vám osladí život jablko v županu s omáčkou z bílé čokolády.

Sedmichodové menu odstartuje hned trojicí předkrmů, a to sivenem marinovaným v červené řepě, farmářským salátem s polníčkem a pěnou z kozího sýra. Následuje opět vývar z kukuřičného kuřete a po něm už dvojice hlavních chodů. Pochutnáte si na české jelení kýtě a pečeném vepřovém kolenu se strapačkami. V roli dezertu se představí svěží tvarohový dort.

Menu bude sestaveno z těch nejlepších ingrediencí. Hovězí i vepřové maso pochází od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, ryby ze Skalního mlýna, jablíčka z Českého ráje a kozí sýry z farmy Pěnčín.

Restaurace s oceňovaným šéfkuchařem

Kuchyni Talíře vládne šéfkuchař Denis Wágner oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku 2003, který má zkušenosti například z pražského hotelu Ambassador Zlatá Husa, Clarion Congress Hotelu Praha nebo z restaurace hotelu Königshof Garmisch poblíž Mnichova. Rád propojuje tradiční kuchařské postupy s moderními technikami a připravuje menu také pro další restaurace sítě Pytloun.

Chcete si po dobré večeři užít i zábavu? Restaurace Talíř se každý večer od 22 hodin mění ve stylový bar, kde si až do půlnoci můžete vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu DJ vystoupení nebo menších live bandů.

Dobré vědět: Nezapomenutelné gastronomické zážitky můžete čerpat nejen v Praze, ale i v Liberci, Krkonoších a Krušných horách, kde má síť hotelů a restaurací Pytloun své pobočky. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita